آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
آش گوجه فرنگی مخصوص

 آش گوجه فرنگی مخصوص

 مواد لازم:
برنج یک پیمانه خیس کرده
لپه نصف پیمانه
سبزی آش 750 گرم
پیازداغ به میزان لازم
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی پنج قاشق سوپخوری
نعناداغ برای تزئین

 طرز تهیه:
ابتدا لپه را با پیازداغ و زردچوبه نیم‌پز می کنیم، برنج خیس کرده را به آن اضافه‌کرده و می‌گذاریم برنج خوب بپزد تا آش لعاب بیندازد، سپس آب گوجه را همراه با سبزی آش (یا اگر رب بود رب را با سبزی آش) به قابلمه افزوده، نمک و فلفل می‌زنیم تا زمانی‌که‌آش جا بیفتد.

زهره لطف الهی |

غذاهای سنتی

آش قلقل

آش ترشی

غذای سنتی

آش رشته

غذای مقوی

آش سنتی

غذاهای محلی

غذای خوشمزه

غذای محلی

آش مفید

انواع آش

غذای شهرهای مختلف

سوپ

غذای مفید

آش های محلی و سنتی

غذاهای محلی و سنتی

آش مقوی

غذای ایرانی

سوپ ایرانی

آش و سوپ

آش محلی

آش

آش ایرانی

خوردنی

آش ساده

غذا

آش سنتی و محلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی