آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
 ترشی آش
ترشی آش


 مواد لازم:
نخود، لوبیا و عدس یک پیمانه
سبزی آش نیم کیلوگرم
رب انار یا رب آلو ترش سه قاشق غذاخوری
سیر ریز یا خلال‌شده یک پیمانه
برنج دو پیمانه
نعنا خشک چهار قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 طرز تهیه:
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کرده و بعد آنها را بپزید. درون قابلمه‌ای متوسط را تا نصف آب ریخته و بعد برنج را داخل آن بریزید تا جوش بیاید و کمی باز شوند، سپس حبوبات را به آن اضافه کنید و پس از این‌که آش کمی لعاب‌دار شد سبزی آش را افزوده و پس از پخت سبزی سیر و بعد رب انار را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و کاملا هم بزنید. در آخر نعنا را در کمی روغن تفت داده و آش را تزئین کنید.

 نکته:

به جای رب انار یا رب آلو می‌توان از آب نارنج و کمی شکر استفاده کرد.

زهره لطف الهی |

ترشی آش

انواع آش

آش محلی

غذای شهرهای مختلف

آش سنتی و محلی

آش های محلی و سنتی

آش

سوپ

غذای محلی

آش ترشی

آش رشته

سوپ ایرانی

غذاهای محلی

غذای سنتی

غذای ایرانی

غذاهای سنتی

غذا

غذای مفید

غذای خوشمزه

آش ایرانی

آش قلقل

آش سنتی

غذاهای محلی و سنتی

خوردنی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی