آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
روش تهیه یک مربای لذیذ
مربای بهار نارنج
مربای بهار نارنج


مواد لازم:


گل بهار نارنج                  یک کیلوگرم

شکر                            یک کیلوگرم

آب ‌لیمو ترش                 2قاشق سوپ‌خوری



روش تهیه:
با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی‌در‌پی، تلخی آن را از بین ببرید.پس ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به ‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید. در این فاصله نیز آب آنها را یکی دو بار عوض کنید. به این ترتیب، تلخی بهار نارنج کاملاً گرفته می ‌شود.شکر را همراه 3 پیمانه آب در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود. سپس بهار نارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا مربا قوام آید.

مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج

نکته ها و گفته ها:

مربای بهار نارنج از جمله مرباهای فصلی خوش‌عطر و طعمی است که خوردن آن نه ‌تنها  همراه با کره یا خامه بسیار می‌ چسبد، بلکه آن را می ‌توانید با چای به‌ عنوان عصرانه نیز میل کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.


مربای بهار نارنج

      توجه:

  • اگر می‌ خواهید شکوفه‌های بهار نارنج حالت‌ ترد داشته باشند، می‌ توانید آنها را پیش از پختن، چند ساعت داخل آب و آهک خیس کنید و بعد از چند بار آبکشی، مراحل پخت را انجام دهید.
زهره لطف الهی |

روش پخت مربا در خانه

روش پخت مربا

روش پخت مربای بهارنارنج

آشنایی با روش تهیه مربا

روش پخت انواع مربا

انواع مربا

مراحل پخت مربا

آشنایی با تهیه مربا

طرز تهیه مربای بهارنارنج

مراحل پخت مربای بهارنارنج

مربای بهارنارنج

روش پخت انواع مربا در خانه

روش تهیه مربای بهارنارنج

مربا

تهیه مربای بهارنارنج

بهارنارنج

تهیه مربا

آشنایی با تهیه مربای بهارنارنج

آشنایی با روش تهیه مربا مربای بهارنارنج

مربای بالنگ برای سفره افطار

روش تهیه مربا

مربا برای سفره افطار

آشنایی با روش تهیه مربای بهارنارنج

طرز تهیه مربا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی