آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

آشنایی با روش تهیه مربا

مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی

این روزها اغلب خانم‌های خانه‌دار مشغول درست کردن انواع و اقسام مرباها از میوه‌های فصل هستند که مربای توت‌فرنگی در رأس همه آنها قرار دارد.


مواد مورد نیاز:


توت فرنگی ریز و سفت و رسیده                   یک کیلوگرم


شکر                                                        یک کیلوگرم


وانیل                                                        یک قاشق چای‌خوری (در صورت تمایل)




روش پخت مربا:
پس از آنکه دم توت‌فرنگی‌ها را جدا کردید و آنها را خوب شستید، توت‌فرنگی‌ها را داخل قابلمه‌ای که بهتر است لعابی باشد بریزید، لابه‌لای آنها شکر بپاشید و حدود 8 الی 9 ساعت بگذارید تا توت‌فرنگی‌ها به اصطلاح آب بیندازند. سپس قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید. هنگام جوشیدن، کفی روی سطح مربا ایجاد می‌شود که بهتر است آن را یکی دوبار بگیرید. در صورتی که مایل هستید طعم وانیل نیز در مربای شما باشد حالا هنگام اضافه کردن وانیل است. وقتی که شربت مربا قوام آمد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی، به حدود نیم‌ساعت زمان نیاز است؛ هر چه این مدت طولانی‌تر شود، مربا تیره‌رنگ‌تر می‌شود.


مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی


نکته ها و گفته ها:

همان قدر که توت فرنگی به صورت خام، لذیذ و خوشمزه است، مربا، مارمالاد و شربت آن نیز طرفداران بسیاری دارد.



مربای توت فرنگی
مربای توت فرنگی


زهره لطف الهی |

توت فرنگی

روش تهیه مربای توت فرنگی

روش پخت انواع مربا

روش پخت انواع مربا در خانه

تهیه مربا

مربا

آشنایی با تهیه مربای توت فرنگی

تهیه مربای بهارنارنج

آشنایی با روش تهیه مربای توت فرنگی

مراحل پخت مربای توت فرنگی

روش پخت مربای توت فرنگی

مربای بالنگ برای سفره افطار

آشنایی با تهیه مربا

روش تهیه مربا

مربا برای سفره افطار

انواع مربا

مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربای توت فرنگی

طرز تهیه مربا

روش پخت مربا

آشنایی با روش تهیه مربا

آشنایی با روش تهیه مربا مربای توت فرنگی

روش پخت مربا در خانه

مراحل پخت مربا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی