آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه بورانی

بورانی سیب زمینی

(هندوستان)

 بورانی سیب زمینی هندوستان

مواد لازم:


ماست چکیده                                           2 پیمانه


سیب زمینی                                            4 عدد


گشنیز ساطوری                                       2 الی 3 قاشق


زیره                                                       1قاشق مربا خوری


فلفل قرمز                                               ساییده اندکی


روغن ، نمک و فلفل                                  به مقدار کافی



طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی را پخته پوست آن را بگیرید و سپس به صورت فندقی خورد کنید.ماست را در ظرف بریزید تا صاف شود.اگر ماست سفت باشد اندکی آب اضافه کنید و آن را خوب بزنید.کمی نمک و فلفل روی ماست بپاشید و خوب مخلوط کنید.


طرز تهیه بورانی سیب زمینی هندوستان

طرز تهیه بورانی سیب زمینی هندوستان


3قاشق روغن در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و فلفل قرمز را با زیره در آن بریزید و یک چرخ بدهیدوسیب زمینی را در تابه بریزید و چند بار زیر و رو کنید ، سپس بدارید و بگذارید خنک شود.سیب زمینی را با ماست مخلوط کنید ، سپس در ظرف سالاد بریزید و گشنیز را روی آن بپاشید.

 بورانی سیب زمینی هندوستان


زهره لطف الهی |

بورانی

طرز تهیه بورانی سیب زمینی هندی

بورانی سیب زمینی هندوستان

بورانی سیب زمینی

بورانی ماست و سیب زمینی

طرز تهیه بورانی

طرز تهیه بورانی سیب زمینی هندوستان

طرز تهیه بورانی سیب زمینی

نظرات  (۱)

خیلی عالی بود

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی