آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
Bayanbox.ir صندوق بیان Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم
طبقه بندی موضوعی

حلوای انگشت پیچ (بوشهر)

مواد لازم:


آرد                                                1 پیمانه


شکر                                             1 پیمانه


گلاب                                             1 پیمانه


روغن                                            1 پیمانه


زعفران ساییده                                اندکی


طرز تهیه:

شکر را با اندکی زعفران در گلاب بریزید ، روی شعله ملایم آن را داغ کرده و سپس حل کنید.آرد و روغن را در تابه روی شعله ملایم با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا آرد به رنگ قهوه ای در آید.سپس گلاب داغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.وقتی که مخلوط یکدست شد آن را بردارید.در بشقاب پهن کنید و دور آن را با شست و انگشت اشاره کنگره بدهید و بگذارید خنک شود.


نکته ها و گفته ها:

لطف این حلوا در این است که نرم باشد و کمی کش بیاید ، به طوری که هنگام برداشتن آن از بشقاب دور انگشت بپیچد.


      توجه:

  • از این دسر در ماه مبارک رمضان بر سر سفره ی افطار نیز میتوان استفاده کرد.


زهره لطف الهی |

انگشت پیچ بوشهر

حلوا

حلوای افطار

حلوای انگشت پیچ

حلوای انگشت پیچ بوشهر

حلوای جنوب

رنگینک افطار

رنگینک سفره افطار

رنگینک ماه رمضان

غذا

غذاهای محلی

غذای ایرانی

غذای خوشمزه

غذای سالم

غذای سنتی

غذای مفید

غذای مقوی

نظرات  (۱)

باسلام خیلی بی مزه شد دلیلش چی؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی