آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

حلوای انگشت پیچ (بوشهر)

مواد لازم:


آرد                                                1 پیمانه


شکر                                             1 پیمانه


گلاب                                             1 پیمانه


روغن                                            1 پیمانه


زعفران ساییده                                اندکی


طرز تهیه:

شکر را با اندکی زعفران در گلاب بریزید ، روی شعله ملایم آن را داغ کرده و سپس حل کنید.آرد و روغن را در تابه روی شعله ملایم با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا آرد به رنگ قهوه ای در آید.سپس گلاب داغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.وقتی که مخلوط یکدست شد آن را بردارید.در بشقاب پهن کنید و دور آن را با شست و انگشت اشاره کنگره بدهید و بگذارید خنک شود.


نکته ها و گفته ها:

لطف این حلوا در این است که نرم باشد و کمی کش بیاید ، به طوری که هنگام برداشتن آن از بشقاب دور انگشت بپیچد.


      توجه:

  • از این دسر در ماه مبارک رمضان بر سر سفره ی افطار نیز میتوان استفاده کرد.


زهره لطف الهی |

حلوای جنوب

حلوای انگشت پیچ بوشهر

غذای ایرانی

غذای مفید

حلوای افطار

رنگینک افطار

غذای سنتی

غذا

انگشت پیچ بوشهر

غذای مقوی

غذاهای محلی

رنگینک سفره افطار

غذای خوشمزه

حلوای انگشت پیچ

حلوا

رنگینک ماه رمضان

غذای سالم

نظرات  (۲)

باسلام خیلی بی مزه شد دلیلش چی؟

سلام زعفران بیشتر باشه مشکلی نداره

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی