آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

کباب ران مرغ

کباب ران مرغ


مواد لازم:

ران مرغ، زنجبیل، سیر، موسیر، عسل، سرکۀ سفید، شکر، فلفل، سوس سویا، سوس صدف.


کباب ران مرغ

طرز تهیه:

1. ران مرغ را بشویید و با چنگال به آن ضربه بزنید تا مزۀ سوس را بهتر جذب کند. کمی نمک روی آن بمالید. حدود 15 دقیقه به همان حالت بگذارید.

2. زنجبیل، سیر و موسیر را خرد کنید و با فلفل، شکر، سوس سویا و سوس صدف مخلوط کنید و در یک ظرف روی ران مرغ بریزید و هم بزنید.

3. ران مرغ را که با سس آمیخته اید، در یک کیسۀ نایلونی بگذارید و درش را ببندید. کیسه را در یخچال به مدت 24 ساعت نگهداری کنید.


کباب ران مرغ


4. کمی عسل و سرکۀ سفید با هم مخلوط کنید.
5. اجاق خوراک پزی را 200 درجه داغ کنید. سس عسل و سرکه را روی ران بمالید. پس از خشک شدن، آن را در اجاق به مدت حدود 20 دقیقه برشته کنید. یک بار دیگر سس عسل و سرکه روی آن بمالید و 30 دقیقه دیگر برشته کنید.


کباب ران مرغ


6. کباب آماده است.                 نوش جان بفرمایید...............

آموزش آشپزی |

مرغ کبابی تند

جوجه کباب تابه ای

کباب مرغ با روغن کنجد و سالاد

آدانا کباب

چلو کوبیده مرغ

کباب دو رنگ چوبی

کباب رنگارنگ

فیله تند سرخ شده

برگر بدون نان

کباب میگو

چلوکباب کوبیده مخصوص

کباب جوجه تابه ای

کباب برگ تابه ای

کباب ویژه

کباب حلزونی

کباب چنجه

کباب بختیاری حلزونی

شیشلیک مخصوص

کوفته کباب مخصوص

کباب ران مرغ

کباب تنبل

کباب برزیلی

فیله کباب

کباب مرغ با رزماری

کباب لقمه

کباب تابه ای سیخی

کباب تابه ای با رویه سبزیجات

نظرات  (۱)

گشنم شد خببببب

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی