کباب ران مرغ
مواد لازم:
ران مرغ، زنجبیل، سیر، موسیر، عسل، سرکۀ سفید، شکر، فلفل، سوس سویا، سوس صدف.
طرز تهیه:
1. ران مرغ را بشویید و با چنگال به آن ضربه بزنید تا مزۀ سوس را بهتر جذب کند. کمی نمک روی آن بمالید. حدود 15 دقیقه به همان حالت بگذارید.
2. زنجبیل، سیر و موسیر را خرد کنید و با فلفل، شکر، سوس سویا و سوس صدف مخلوط کنید و در یک ظرف روی ران مرغ بریزید و هم بزنید.
3. ران مرغ را که با سس آمیخته اید، در یک کیسۀ نایلونی بگذارید و درش را ببندید. کیسه را در یخچال به مدت 24 ساعت نگهداری کنید.
4. کمی عسل و سرکۀ سفید با هم مخلوط کنید.
5. اجاق خوراک پزی را 200 درجه داغ کنید. سس عسل و سرکه را روی ران بمالید. پس از خشک شدن، آن را در اجاق به مدت حدود 20 دقیقه برشته کنید. یک بار دیگر سس عسل و سرکه روی آن بمالید و 30 دقیقه دیگر برشته کنید.
6. کباب آماده است. نوش جان بفرمایید...............