آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
آشنایی با روش تهیه بستنی
بستنی انار

بستنی انار

 مواد لازم:


انار بزرگ                                                       2 عدد

لیمو ترش (لیمو شیرازی)                                 یک عدد

شکر                                                            ‌یک و نیم پیمانه

خامه غلیظ                                                    2 پیمانه


بستنی انار

 طرز تهیه:

آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون ظرفی بریزید. (باید حدود 3/4 پیمانه آب انار داشته باشید).مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت 4 ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید.

       توجه:

  • مواد لازم برای 8 نفر می باشد.
بستنی انار
بستنی انار

زهره لطف الهی |

بستنی

طرز تهیه بستنی

غذا

طرز درست کردن بستنی انار

انواع دسر

بستنی میوه ای

روش درست کردن بستنی

طرز تهیه بستنی میوه ای

انواع بستنی

طرز درست کردن بستنی

دسر

انواع غذاهای محلی

انواع غذا

طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی

بستنی انار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی