آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی
پخت کیک کاکائویی
 کیک کاکائویی با طعم پرتقال
کیک کاکائویی با طعم پرتقال

 مواد لازم:

آرد                                                   1 فنجان

پودر کاکائوی خالص                             سه چهارم فنجان


نمک                                               نوک قاشق چای خوری


کره                                                 12 قاشق غذاخوری


شکر                                               نصف فنجان + 2 قاشق غذاخوری


وانیل                                              1 قاشق چای خوری


خلال پوست پرتقال                            1 قاشق غذاخوری


 روش تهیه:
دمای فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم نمایید و سینی فر را با کاغذ پوستی یا روغنی بپوشانید.آرد و پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط و سپس مخلوط آن‌ها را الک نمایید (این مرحله را نادیده نگیرید. زیرا معمولاً کاکائو خیلی زود به صورت توده در می‌آید، پس بهتر است حتماً مواد خشک و پودری را الک کنیم تا شیرینی یکدست و بهتری داشته باشیم). مدتی کره را در فضای آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس با سرعت متوسط همزن برقی، حدود 5 دقیقه کره و شکر را به هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شده و صاف و یکدست شوند. همه قسمت‌ها از جمله مواد ته ظرف و یا گوشه های ظرف را با هم زن، بزنید.وانیل و خلال پوست پرتقال را به ترکیب کره اضافه نموده و حدود 30 ثانیه به هم بزنید. حدود نیمی از مخلوط آرد و کاکائو را به سایر مواد اضافه کنید و با سرعت پایین همزن به هم بزنید. سپس بقیه ترکیب آرد را بیفزایید و کاملاً به هم بزنید. وقتی کاملاً با هم ترکیب شدند حدود دو دقیقه مواد را این بار با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه به هم بزنید.
یک کاغذ پوستی را روی سطح صافی قرار دهید. خمیر را روی آن بگذارید و سپس سطح آن را با کاغذ پوستی دیگری بپوشانید. با وردنه آن را صاف کنید تا به ضخامت 3.5 سانتیمتر برسد. (می‌توانید این کار را بدون کاغذ پوستی و تنها با استفاده از مقداری آرد روی سطح میز و همین طور روی خمیر، انجام دهید. ولی استفاده از کاغذ پوستی تمیز تر و ساده تر به نظر می‌رسد و ممکن است آرد اضافی، تردی کیک را از بین ببرد) در صورتی که خمیر خیلی نرم باشد لازم است آن را قبل از صاف کردن و برش، به مدت 10 دقیقه داخل فریز قرار دهید، زیرا استفاده از خمیر نرم کار را بسیار مشکل می‌سازد. خمیر را به قالب‌های دلخواه خود برش بزنید و آن‌ها را روی سینی فر با فاصله 2.5 سانتیمتر بچینید.
 کیک‌ها را به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و سینی فر را یک‌بار در میان زمان پخت بچرخانید.از زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیک‌ها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آن‌ها را از فر خارج کنید.


 نکته ها و گفته ها:

معمولا بیشتر بچه ها طعم کیک کائویی را دوست دارند.اگر شما هم در نظر دارید کیک کاکائویی خوشمزه برای دلبندتان تهیه کنید متن زیر رادنبال کنید. زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیک‌ها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آن‌ها را از فر خارج کنید.


  توجه:

  • اندکی مشکل است که زمان پایان پخت این کیک‌ها را تعیین کنیم.
  • تقریباً تخمین زمان پخت کیک‌ها به میزان زیادی به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.
  • مدتی صبر کنید تا کیک‌ها کمی خنک شوند. سپس آن‌ها را به ظرف دیگری منتقل نمایید تا کاملاً سرد شوند.
کیک کاکائویی با طعم پرتقال
کیک کاکائویی با طعم پرتقال
زهره لطف الهی |

آموزش انواع کیک و شیرینی

کیک کاکائویی

کیک سیب

فقط کیک

کیک و میوه

کیک با میوه

طرز تهیه کیک میوه ای

کیک محبوب کودکان

کیک و شیرینی

کیک کاکائویی با طعم پرتقال

کیک میوه ای

کیک میوه

cake

کیک با میوه جات تابستانی

روش تهیه کیک میوه

کیک توت فرنگی

پخت کیک کاکائویی با طعم پرتقال

طرز پخت کیک میوه ای

هنر کیک پزی

نظرات  (۱)

فروش انواع لوازم خانگی استند مزه سنگی و انواع سرویس ها چینی زرین و چینی پردیس کاشان در کانت کالا
https://kontkala.com

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی