آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

خورشت برگه زرد آلو

خورشت برگه زرد آلو

 مواد لازم:

برگه زردآلو دو پیمانه

کره 100 گرم

پیازداغ 7 قاشق غذاخوری

گوشت پخته خورشتی 250 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

آب 3 لیوان

زعفران به مقدار دلخواه

 طرز تهیه:


برگه‌های زردآلو را 1 ساعت  خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت می‌دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می‌پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.

آموزش آشپزی |

انواع غذاهای سنتی

دلمه گوجه فرنگی

انواع غذاهای ایرانی

طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی

خورشت

آموزش تهیه انواع غذاهای فرنگی و ایرانی

ماهی

خورشت برگه زرد آلو

انواع غذاهای فرنگی

انواع غذاهای محلی

آموزش غذاهای فرنگی

فواید ماهی

آموزش تهیه غذاهای فرنگی

غذاهای محلی

دلمه فلفل

غذاهای ایرانی و سنتی

دلمه برگ مو

انواع غذاهای فرنگی و ایرانی

غذاهای فرنگی

انواع غذاهای ایرانی و محلی

غذاهای ایرانی

طرز تهیه ماهی سرخ شده

دلمه با برگ کلم

طرز تهیه انواع دلمه

طرز تهیه خورش فسنجان

نظرات  (۴)

سلام شما در باشگاه بلاگ نویسان ایرانی لینک شدید
www.blogdoony.blog.ir

سلام دوست عزیز

مطالب سایت تان را خواندم خیلی خوب بودند

اگر بخواهید می توانید مطالبتان را در سایت ما نیز ارائه دهید

سایت ما www.asrdanesh.com

اگر دوست داشتی ایمیل بزن
۰۶ آبان ۹۴ ، ۰۷:۰۲ علی ابراهیم نیا
ترشهههههههههههههههه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی