آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

آموزش آشپزی و طرز تهیه و دستور پخت غذاهای ایرانی و خارجی، خورشت ها، سوپ ها، شیرینی ها، دسرها

تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

انواع پاستا و ماکارونی

پاسـتا آرابیاتا


پاستا

پاستا

مواد لازم :

  • یک کاسه ماکارونی پخته شده
  • یک قاشق سوپ خوری کره یا مارگارین
  • یک قاشق سوپ خوری آرد
  • یک قاشق سوپ خوری شیر گرم
  • نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • دو فنجان پنیر پیتزا

طرز تهیه :

کره را روی حرارت ملایم دریک ماهیتابه کوچک آب کنید ، وقتی شروع به تشکیل حباب کرد ، آرد را به آن اضافه کنید و به آهستگی هم بزنید . بتدریج شیر گرم را نیز به آن بیفزائید و هم بزنید تا وقتی که به جوش بیاید ، همچنان به هم زدن ادامه دهید تا کاملا غلیظ شود . وقتی مخلوط غلیظ شد ، نصف پنیرها و نیز فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید . سپس آن را از روی شعله بردارید . یک ظرف پیرکس یا شیشه ای برداشته و اندکی با روغن چرب کنید . نصف ماکارونی و نیمی از سس را در ظرف بریزید . دوباره این کار را تکرار کنید ، باقیمانده پنیر را روی آن بریزید . آن را با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

رشته پاستا با آرد گندم سیاه

رشته پاستا با آرد گندم سیاه

مواد لازم :

  • دو سوم فنجان آرد
  • یک سوم فنجان آرد گندم سیاه
  • یک عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • یک قاشق سوپ خوری آب
  • کمی نمک
طرز تهیه :
آردها را بهمراه نمک در یک کاسه ریخته ، تخم مرغ و روغن زیتون را به آن اضافه کنید . با دست آن را بهم بزنید تا تخم مرغ به طور یکسان در آرد مخلوط شود به شکل خمیر در آید . آن را روی پیشخوان ورز دهید و یک قاشق آب به آن اضافه کنید . به مدت ده دقیقه آن را ورز دهید تا صاف و کشدار شود . آن را با لفاف پلاستیکی بپوشانید و به مدت یک یا یک ساعت و نیم در یک جای گرم نگه دارید و سپس آن را با وردنه پهن کنید و به شکل ها ی دلخواه ببرید .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سالاد پاستا

سالاد پاستا

مواد لازم :

  • 500 گرم پاستا
  • نصف فنجان پیاز قرمز خرد شده
  • یک عدد خیار بی دانه و قاچ شده
  • گل کلم
  • کلم بروکلی
  • هویج
  • لوبیا سبز
  • مارچوبه
  • نخود فرنگی
  • یک شیشه کوچک زیتون قاچ شده
  • کرفس قاچ شده
  • فلفل دلمه ای در چند رنگ مختلف
طرز تهیه :
پاستا را طبق دستور پخت در آب جوش بپزید و آبکش کنید . نصف فنجان پیاز قرمز ، خیار قاچ شده  و در صورت تمایل هر یک از سبزیجات زیر مانند گل کلم ، کلم بروکلی ، هویج ، لوبیا سبز ، مارچوبه ، نخود فرنگی ، کرفس و فلفل دلمه ای پخته شده را ( بخارپز شده ) به آن اضافه کنید . روی آن سس دلخواه خود را بریزید . پاستا ، به شدت سس را به خود جذب می کند به همین علت مطمئن باشید که پاستا زیاد خشک نشود .
برای سس بدون روغن ، از سیصد گرم گوجه فرنگی قاچ شده بی دانه ، ریحان خشک ، مرزنگوش و سرکه بهمراه سیر و نمک برای چاشنی استفاده کنید .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاستا با مرغ

پاستا با مرغ

مواد لازم :

  • 4 عدد سینه مرغ خرد شده به قطعات کوچک
  • یک دسته کلم بروکلی خرد شده
  • 5 تا 10 بوته سیر ریز یا له شده
  • ریحان و پونه هر کدام نصف قاشق چای خوری
  • چهار عدد گوجه فرنگی رسیده
  • سیصد گرم پاستا صدف شکل
  • روغن زیتون
  • پنیر پیتزای رنده شده

طرز تهیه : 

آب را در یکی قابلمه بجوشانید و پاستا را در آن بریزید و پس از نیم پخت شدن آن را آبکش کنید . کلم بروکلی را بپزید و در یک ظرف جداگانه گوشت مرغ را در روغن زیتون سرخ کنید و سپس گوجه فرنگی و سیر را به آن بیفزائید  و به مدت 3 دقیقه بگذارید بجوشد . ریحان و پونه را نیز به آن بیفزائید و به مدت 3 دقیقه دیگر با مخلوط بپزید . در نهایت پاستا و پنیر را نیز اضافه کرده و هم بزنید . اکنون آماده سرو کردن است .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

فراید پاستا

فراید پاستا

مواد لازم:

پاستا یک بسته
قارچ 250 گرم
کلم بروکلی 200 گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی و پیاز بزرگ از هر کدام یک عدد
سیر دوحبه
سس سویا سه قاشق سوپخوری
سرکه بالزامیک و روغن زیتون از هر کدام دو قاشق سوپخوری
تخم گشنیز نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

پیاز و فلفل دلمه‌ای را به صورت نوارهای باریک خرد کرده سپس آنها را کمی تفت دهید. قارچ را هم خرد کرده و تفت دهید،کلم بروکلی را حدود پنج دقیقه با آب و نمک پخته و سپس تفت دهید. سیر خردشده را هم کمی تفت داده به صورتی که تغییر رنگ ندهد. همه مواد را با هم مخلوط و ظرف بزرگی را پر از آب کرده نمک و روغن بریزید. پس از این که به جوش آمد پاستا را ریخته و به مدت 20 دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کرده وآن را در تابه حرارت دهید. همه موادی را که قبلا آماده و مخلوط کرده‌اید را به آن افزوده و خوب هم بزنید.سس سویا و بالزامیک را با روغن زیتون و تخم گشنیز مخلوط کرده و بر روی آن بریزید و خوب هم بزنید. سپس در ظرف مورد نظر ریخته  در صورت تمایل کمی پنیر گودا یا پارمسان روی آن رنده کرده و سرو کنید.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ماکارونی گوشت گوساله

ماکارونی گوشت گوساله

مواد لازم برای چهار نفر :

روغن - دو قاشق غذاخوری
سیر ساطوری شده - چهار حبه
پیاز، ریز خرد شده - یک عدد
استیک گوساله نازک خرد شده - 500 گرم
ماکارونی آبکشی شده - 250 گرم
سس سویا - دو قاشق غذاخوری
جوانه لوبیا یا گندم - 110 گرم
هویج خلالی نازک شده - دو عدد
فلفل قرمز تند، حلقه شده - دو عدد
پیازچه، درشت خرد شده - دو شاخه
زیره - نصف قاشق چایخوری
زردچوبه - یک قاشق چایخوری
رب گوجه‌فرنگی - یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم


طرز تهیه :

روغن را در تابه حرارت دهید، سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شوند. زردچوبه، زیره، سس سویا و گوشت را درون تابه بریزید و هم بزنید. در تابه را ببندید تا گوشت با حرارت کم بپزد. اگر لازم بود کمی آب در آن بریزید.وقتی گوشت پخت و به روغن افتاد بقیه مواد را به آن اضافه و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.پنج دقیقه بعد غذا آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.



آموزش آشپزی |

دستور پخت پاستا

سس پاستا با قارچ

طرز تهیه

سالاد پاستا

انواع پاستا

ماکارونی

پاستا با قارچ

ماکارونی فرمی

سالاد ماکارونی با میگو

خمیر پاستا

سس ماکارونی

سالاد ماکارونی

اسپاگتی

اسپاگتی با گوشت قلقلی

طبخ پاستا

پاستا با لوبیا

سالاد دریایی با پاستا

سالاد ماکارونی با قارچ

ماکارونی با سبزیجات

رشته پاستا

نظرات  (۲)

۰۳ مرداد ۹۳ ، ۰۴:۳۸ نورالدین عبدالله زاده

سلام دوست عزیم

من به وبت سر زدم و واقعا تبریک می گم از این همه سلیقه ای که به خرج دادی .هیچ چیز مثل این نیست که با یه مطلب زیبا تو هر زمینه ای دل بازدیدکنندگان رو بدست بیاری واقعا مطالبت زیباست.دوست دارم از این سلیقه ات استفاده کنی و به وب منم سر بزنی ، نظرتو درباره اش بهم بدی و لایک هم بزنی ،باعث افتخارم هست که به پیشنهادادت جامه عمل بپوشانم آدرس وبلاگم download4you.blog.ir هست خوشحال میشم سر بزنی و اگه موردپسند  بود ما رو هم در وبلاگ زیبایت لینک کنی

منتظرت هستم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی